Uniforme

Armura / Uniforme

UNIFORME

Toate artele marțiale au, sub o formă sau alta, o oarecare uniformă. Pentru unele se numește Kimono, pentru altele Dobok, sau Gi sau Ifu sau altă denumire. Importanța lor e dată de utilitatea în executarea diverselor exerciții și proceduri specifice fiecărui stil marțial, dar și de identificarea utilizatorului cu acel stil aparte. ARMURA, din respect pentru multitudinea de stiluri existente, a început de ceva timp încorporarea diferitelor uniforme de luptă în portofoliul său. Momentan avem în rândul produselor comercializate un model de Gi pentru BJJ, un Gi pentru Judo, un kimono pentru Kempo si un kimono de Karate. Lista rămâne deschisă și urmează ca pe viitor să extindem sortimentația acestora, în funcție de nevoile și de cerințele prietenilor și clientilor noștri.

GI DE BJJ ARMURA PRAETORIAN

Destinat cu precădere utilizării în Brazilian Jiu Jitsu, dar folosit cu succes și în alte stiluri de luptă, Gi-ul Praetorian este conceput dupa cele mai moderne și actuale tendințe din piața. Este realizat din bumbac 100% de cea mai bună calitate, cu țesătură pearl weave la jachetă și rip stop la pantaloni. Densitatea este de 550 grame pe metru pătrat, iar reverele sunt umplute cu spumă specială de etil vinil acetat, care asigură o durabilitate extinsă si o dificultate sporită pentru priza adversarului. Elementele de personalizare sunt realizate dintr-o combinație de patching si broderie, intr-o gama contrastantă de culori (negru-verde, alb-portocaliu și albastru-roșu). Produsul se poate comanda atât în marimi de adulți cât și de copii.

GI-UL DE JUDO ALINA DUMITRU BY ARMURA

Realizată în strânsă colaborare și ca urmare a indicațiilor tehnice ale singurei noastre Campioane Olimpice de Judo, această uniformă a fost gândită pentru satisfacerea nevoilor sportivilor începători și de nivel mediu. Este realizată din bumbac 100% de cea mai înaltă calitate, cu țesătură specifică judo-ului, gold weave. Densitatea materialului este de 450 grame pe metru pătrat, cu întărituri suplimentare în punctele de torsiune. Zoana genunchilor pantalonilor are încorporată dublură de material, pentru o durabilitate maximă și o protecție sporită pentru purtător. Personalizarea este realizată exclusiv prin broderie, un procedeu care garanteaza durabilitatea și eleganța. Se livrează împreună cu o centură alba cadou din partea noastră. Poate fi comandat atât în marimi de copii cât și de adulți.

KIMONO DE KEMPO ARMURA

Kempo-ul este una dintre cele mai răspândite arte mațiale japoneze de pe întreg globul, iar Federația Română de Kempo este unul dintre cei mai vechi și mai serioși parteneri ai ARMURA. Uniforma dezvoltată în colaborarea cu stafull ei tehnic și conform indicațiilor Președintelui Kancho Amatto Zaharia, se pliază perfect pe nevoile practicanților de Kempo de la cel mai incipient nivel și până la sportivii foarte avansați. Este realizat din bumbac 100% de înaltă calitate, cu o densitate de 500 grame pe metru patrat. La fel ca în cazul gi-ului de BJJ, Kimono-ul de Kempo are țesătură Pearl Weave la bluză și rip stop la pantaloni, combinația ideală în opinia noastră pentru durabilitate maximă și comoditate necesară antrenamentelor și competițiilor. Pentru o linie modernă și pentru a scoate în evidență originile japoneze ale artei pe care o reprezintă, kimonoul are umerii înălțați pentru a se asimila cu îmbrăcămintea specifică samurailor din vremurile de demult. Personalizarea speicfică e realizată în exclusivitate din broderie. Mânecile sunt scurtate la doua treimi din lungimea normală pentru a satisface nevoile specifice acestei ramuri.

KIMONO KARATE MEYIO

Karate-ul cumprinde o varietate foarte mare de stiluri, unele dintre cele cu caracteristici suficient de asemănătoare încât să permită utilizarea aceluiași tip de uniformă. Pentru asta ARMURA a creat primul său model, denumit Meyio. Este realizat din bumbac 100% de înaltă calitate, cu o greutate specifică de 10oz. Punctele de torsiune sunt întărite pentru o durabilitate extinsa, iar materialul textil este de cea mai buna calitate. Comoditatea este asigurată de o croială specifică adaptată cerințelor karate-ului modern. Personalizarea este minimală, pentru a respecta tradițiile artelor marțiale japoneze, și este realizată prin brodare pentru o mai lungă durată de viață. Se livrează împreună cu o centură albă cadou din partea noastră. Poate fi comandat atât în mărimi de copii cât și de adulți.

Back to Top
Cos de cumparaturi
Close

Niciun produs in cos.

Politica de utilizare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.