REAL XTREME FIGHTING

Armura / Parteneri / REAL XTREME FIGHTING

REAL XTREME FIGHTING

Real Xtreme Fighting este cea mai mare organizație profesionistă de arte marțiale mixte din România. Înființată în 2012, are ca pricipal scop dezvoltarea MMA-ului și descoperirea celor mai buni luptători prin organizarea unor evenimente de mare amploare în principalele orașe din țara noastră.

Astăzi are la activ peste 26 de spectacole și a devenit lider incontestabil pe piața sporturilor profesioniste de luptă din România, atât la capitolul numar de fani cât mai ales la audiențe TV. Luptătorii lor sunt uni dintre cei mai cunoscuți sportivi din România : Sandu Lungu , Tolea Ciumac, Ionuț Atodiresei , Diana Belbița ,Mitrea Cristian , Preda Adrian , Aurel Pîrtea , Vrânceanu Ioan , Breb Sergiu sau Cristina Stanciu – primul luptător român în UFC. Galele puse în scenă de RXF sunt transmise live pe canalul TV național Pro X (fostul Sport.ro), pe canale TV din străinătate în peste 25 de țări și pe internet la adresa www.RXFlive.com.

În cadrul galelor RXF au putut fi văzuți la lucru sportivi de renume mondial precum : Mighty Mo (K1, PRIDE, Bellator, Road FC), Rico Verhoeven (Glory Kickboxing), Luke Barnart (UFC), Will Romero (Bellator), Josh Hill (WSOF) și mulți alții.

Mai multe detalii despre ei se pot găsi pe site-ul www.rxf.ro, pe contul de social media Facebook sau pe Youtube.

Back to Top
Cos de cumparaturi
Inchide

Niciun produs în coș.

Politica de utilizare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.