DYNAMITE FIGHTING SHOW

Armura / Parteneri / DYNAMITE FIGHTING SHOW

DYNAMITE FIGHTING SHOW

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept nou dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, și își dorește să ofere publicului confruntări pe reguli K-1 între cei mai buni sportivi din România și Europa de kickboxing, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, Kyokushin și alte arte marțiale.

Dynamite Fighting Show readuce în prim plan confruntările epice din K-1, în carei cei mai iubiți luptători din lume, în special de la categoria grea, vin în România și se duelează în lupta pentru centura de campion.

Cu deja peste 30 de meciuri la cel mai înalt nivel pe toate meridianele lumii, Moroșanu și-a întâlnit acasă, în România, vechii rivali în confruntări epice în orașele importante ale României, dar și în cele mai importante zone europene cu populație românească. De asemenea, peste 50 de sportivi din toată România au luptat în primele trei ediții. Andrei Stoica, Mihai Nistor, Benjamin Adegbuyi, Ion Pascu, Amansio Paraschiv și mulți alții au fost parte din primul sezon al Dynamite Fighting

Back to Top
Cos de cumparaturi
Inchide

Niciun produs în coș.

Politica de utilizare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.