Fitskin

Armura / Fitskin

FITSKIN

Fitness-ul devine, încet încet, un mod de viață și pentru români. Iar fitness fără echipamentul potrivit nu e deloc o activitate plăcută sau cu rezultate prea vizibile. Și cum orice artist marțial trebuie să fie într-o formă fizică excelentă, am decis să creem o linie personalizată dedicată acestui gen de activitate fizică, care să complementeze portofoliul foarte bogat de echipamente specifice pentru luptă.

Conceptul de FitSkin, lansat în toamna lui 2016, a venit de la ideea apropierii dintre echipamentul folosit și corpul utilizatorului. Un produs calitativ, modern, tehnic trebuie să devină o a doua piele pentru sportiv, una care să ii aduca avantaje pe care pielea naturală nu are cum sa i le ofere. Îi acoperă corpul, dar fără a ii ascunde trăsăturile obținute dupa munca asiduă în sală sau pe terenurile de sport. Îi oferă un suport muscular adegvat, dar fără a restrânge abilitatea pielii naturale de a respira. Îi îndepărtează transpirația de corp, dar fără a împiedica procesele normale de încălzire și răcire a organismului din timpul activităților fizice intense.

Combinațiile de culori, materialele foarte moderne folosite, tehnicile speciale de coasere contribuie la crearea unei simbioze perfecte între sportiv și echipamentul pe care il folosește în timpul antrenamentului. Produsele FitSkin pot fi folosite cu success în aproape orice tip de pregatire fizică, de la exercițiile din sală la alergare, la ciclism, la cățărare, la grappling, la handbal sau la numeroase alte ramuri sportive. Designul lor permite utilizarea chiar și în timpul liber, la plimbări lejere. Comoditatea materialelor și a croielii le fac de asemenea foarte placut de purtat chiar și în perioadele de odihnă.

Deși este doar la început de drum, linia FitSkin a ARMURA se îmbunătățește mereu, iar calitatea și designul ei i-a determinat pe câtiva dintre cei mai titrați sportivi de performanță din România, Horațiu Forgaci, Alexandra Văidăhăzan si Beatrice Serban, cu numeroase titluri naționale și internaționale la activ, să ne devina ambasadori ai brandului. Roxana Ciuhulescu, binecunoscută tuturor datorită emisiunii ProMotor pe care o prezenta la ProTV, și care este o fosta handbalistă de înalt nivel a ales de asemena să ne reprezinte. Suntem mândri să ii avem alaturi pe un drum atât de frumos și de plin de momente deosebite.

Back to Top
Cos de cumparaturi
Close

Niciun produs in cos.

Politica de utilizare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.