Echipamente

Armura / Echipamente

ECHIPAMENTE

MANUSI DE BOX

Una din principalele noastre categorii de produse, mănușile de box fac parte din echipamentul obligatoriu pentru orice artist marțial. Create pentru a proteja atât mâinile purtătorului cât și adversarul, mănușile de box ARMURA sunt realizate din mai multe tipuri de material, de la piele de vacă Nappa de cea mai înaltă clasă și până la polivinil japonez pentru modelele mai ieftine. Umplutura poate fi, în funcție de tip și de preț, din spuma de latex de mare densitate sau din spumă poliuretanică, turnată manual sau mecanizat. Închiderea lor se realizează în general cu o manșetă cu arici, în afară de modelul pro unde se folosește siretul, pentru o prindere mai bună. Se pot utiliza într-o mare varietate de stiluri, de la box la kickbox, muay thai, knockdown, kempo, wushu etc.

MĂNUȘI DE MMA

Categorie aparte a mănușilor noastre, cele destinate artelor marțiale mixte sunt realizate din piele de vacă de cea mai înaltă calitate (modelele pentru competiție) sau din piele de bivol (modelul pentru antrenament). Cele competiționale vin în doua variante, clasice și cu protecție extinsă pentru degetul mare și laterala palmei. Modelul pentru antrenament a fost creat pentru a oferi un grad suplimentar de protecție, mult mai important în timpul sesiunilor de pregătire, iar volumul lor și densitate spumei de latex din care este realizată servesc exact acestui scop. Pe lângă MMA, ele se folosesc cu succes și în alte stiluri ca ashihara, kyokushin sau budokai.

MĂNUȘI DE SAC

Lucrul la sac e una dintre cele mai importante etape din pregătirea oricărui sportiv, indiferent de stilul practicat. Pentru acest lucru, am creat doua modele specifice de manuși, pe doua paliere de preț și cu caracteristici diferite. Sunt realizate din piele de vacă sau din polivinil ranforsat cu nylex, iar banda lată de închidere la încheietură ofera o protecție sporită a acestei zone, pentru a evita accidentările rezultate din lovirea incorectă a sacului.

MĂNUSI DE ARTE MARȚIALE

Artele marțiale sunt un mare conglomerat de stiluri, fiecare cu particularitațile și nevoile lui. Am încercat ca prin categoria aceasta să creem câteva modele de manuși care să acopere mai multe stiluri, de la karate la taekwondo, kyokushin etc. Sunt modele diferite, cu caracteristici și particularități comune mai multor discipline ale acestor arte, realizate din cele mai bune și mai moderne materiale, cu un design de ultimă oră și la un preț cât de accesibil.

TIBIERE

O altă piesă importantă pentru orice antrenament sunt tibierele. ARMURA are în potofoliu mai multe tipuri, care ofera grade diferite de protecție. De la modelele de tip ciorap, cele mai ieftine și până la cele multistratificate, tibierele noastre sunt gândite să ofere un comfort foarte bun pe lângă o protecție corespunzătoare. Sunt realizate din mai multe tipuri de materiale, de la piele artificială ranforsată special pentru o durabilitate extinsă și până la o țesătură combinată de poliester si bumbac, care asigura o ușurință sporită la echipare.

CĂȘTI

Protecția capului este unul dintre principalele obiective, atât la pregatire cât și în timpul luptei. În portofoliul nostru exista trei tipuri de căști, de la cele cu grilaj frontal, care evită integral contactul cu loviturile adversarului, la modelul cu protecție pentru bărbie și pomeți, până la modelul profesionist, unde protecția in zona feței este minimala. Ele sunt realizate din piele de vacă sau din polivinil ranforsat, cu umplutură din spumă de latex și interior tratat antibacterian.

ECHIPAMENTE TEXTILE

La capitolul echipamente textile, portofoliul nostru cumprinde o mare varietate de produse. Mai multe modele de șorturi de kickbox, MMA și Vale Tudo, panataloni lungi pentru full-contact, tricouri de bumbac, hanorace, rashguarduri, colanți și chiar o șapcă snap-back, realizate dupa cele mai modern tehnici de croire și personalizare, cu materiale în pas cu trendul actual oferă o gama cromatică și utilitară care să se ridice la nivelul celor mai ridicate așteptări ale clientilor noștri. Vrem să va oferim nu doar produse confortabile, ci și un accesoriu care să va evidențieze calitățile și să va îmbunătățească imaginea.

PROTECTII INDIVIDUALE

O categorie mai generală, protecțiile individuale cuprind o serie de produse care au ca principal scop protejarea propriului corp. Avem aici, mai multe tipuri de proteze, cochilii, bustiere, fașe de box cu si fără gel, genunchiere, glezniere sau botoșei. Realizate din materiale diverse, ele au fost testate și perfecționate pentru a oferi un maxim de siguranță în timpul antrenamentelor și al competițiilor. Nu de alta, dar ținem foarte mult la integritatea fizică a clienților și prietenilor noștri.

Back to Top
Cos de cumparaturi
Close

Niciun produs in cos.

Politica de utilizare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.