Despre noi

Armura / Despre noi

Despre noi

2010 este anul intrării pe piața românească a unui nou brand de echipamente specializate pentru artele marțiale. Creație a SportLife Romania, brandul ARMURA se adresează tuturor practicanților artelor marțiale, fiind o consecință directă a experienței îndelungate acumulate pe piața de profil de către inițiatorii săi și a necesității îmbunătățirii aspectului calitativ și financiar din acest domeniu.

Cu o gama foarte variată de produse, cuprinzând mai multe tipuri de manuși, căști, tibiere, echipamente variate de protecție individuale dar și o serie de produse pentru dotarea sălii, ARMURA aduce o calitate superioară pe piața din România, dublată de un preț fără concurență, bine ancorat în realitatea economică din țara noastră.

În tot acest timp, ARMURA a furnizat echipamente profesionale de cea mai înaltă calitate către mai multe federații naționale de specialitate, printre care Federația Româna de Arte Marțiale, Federația Româna de Kempo, Federația Româna de Arte Marțiale de Contact și Federația Româna de Kyokushin Tradițional. Suntem Furnizorii Oficiali de echipamente și pentru cele mai importante organizații de arte marțiale profesioniste din țară, Real Xtreme Fighting (MMA) și KO Masters (kickbox). Echipăm nu doar un număr mare de cluburi private și sportivi individuali, dar și numeroase săli de pregătire ale Ministerului de Interne, ale Ministerului Apărării și ale Administrației Naționale a Penitenciarelor cu produse adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Anul 2016 a marcat lansarea primei linii de echipamente dedicate special fitnessului, sub titulatura FITSKIN by ARMURA. Cu un design modern, o varietate de materiale și cele mai noi tehnologii de printare, aceasta își creaza treptat un renume în rândul celor pentru care fitnessul e un mod de viață. Se adaptează perfect nu doar folosinței în timpul activității fizice, dar și unei ținute lejere și atrăgătoare din timpul liber. Colații, tricourile, șorturile, maieurile și mănușile care intră în această colecție atrag cu siguranță atenția și garantează o comoditate ideală pentru cei care le poartă.

În 2018 ARMURA trece granițele României și începe să fie distribuită în alte doua țări, Bulgaria și Austria. Avantajele pieței comune europene ne deschid calea spre a deveni cel mai râspândit brand romanesc din Comunitatea Europeană.

Ne propunem să creem o imagine nouă și îmbunătățită a retailerilor de echipamente pentru arte marțiale în România, să venim în întâmpinarea nevoilor sportivilor, de la cei profesioniști până la cei care intră o dată pe saptămâna într-o sală pentru sporturile de lupta, și să nu facem niciodată rabat de la calitatea produselor și serviciilor pe care vi le oferim.

Nu vrem simpli clienți, ne dorim prieteni pe viață.

Cu stima
Echipa ARMURA.

PERTENERI PRINCIPALI

Back to Top
Cos de cumparaturi
Inchide

Niciun produs în coș.

Politica de utilizare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.